Ervaringen

Deel je ervaring met IMPULS - beGRIJP je BREIN

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

 

Onze ervaringen met BSM
Ons zoontje was 4 jaar, enthousiast, levendig en vaak impulsief en onrustig. Ik kwam daarover met Anneke in gesprek. Vanaf het begin viel haar geïnteresseerde  manier van vragen stellen op. Ze luisterde, vroeg door en vertelde dat ze bezig was met BSM. Samen zijn we toen een traject ingegaan.

Het was voor mij als moeder heerlijk om open en eerlijk mijn verhaal te doen en gehoor te vinden. Niets was raar of gek.

Anneke gaf mij het gevoel dat ik serieus werd genomen en ik was blij dat ik mijn zorgen kon bespreken. Anneke heeft onze zoon een paar keer gezien, ze gaf ons een paar voedingsadviezen en wat kleine opdrachtjes. gaandeweg zagen we onze zoon veranderen. Hij werd rustiger en stabieler. Hij zit nog steeds beter in zijn vel en is veel meer ontspannen. We zijn heel blij met de manier waarop  Anneke ons heeft begeleid. Met warme belangstelling en gerichte aandacht is ze met ons aan de slag gegaan.

Nora van der Hof